Verkocht

Beschrijving

Dit ruime gezellige appartement in Haacht is ideaal gelegen in de dorpskern met alle faciliteiten op wandelafstand. Het appartement bevindt zich in een kleine residentie op de rustige tweede verdieping (lift aanwezig) en beschikt naast een ruime living en de ingerichte keuken met berging, over twee slaapkamers en een badkamer. Veder zijn er nog 2 ruime kelders. Vanaf parking Klapgat is er een inrit naar de overdekte staanplaats en de garagebox met elektrische poort en aansluiting voor het opladen van jouw fiets of auto.
Zeer goede verbindingsmogelijkheden met zowel privaat als openbaar vervoer.
Met een bewoonbare oppervlakte van ± 100.00 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin. Het beschikt over 2 slaapkamers, wat ideaal is voor een stel met kinderen of voor mensen die graag een extra kamer willen voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of logeerkamer.

De EPC-waarde van 130.00 en het energielabel B maken dit appartement energiezuinig en dus kostenefficiënt voor de bewoners. Er werd intussen een nieuw EPC aangevraagd, gezien de ramen intussen vervangen werden door HR-glas.

Kortom, dit appartement in Haacht biedt comfort, ruimte en een gunstige locatie. Met goede verbindingsmogelijkheden en alle nodige voorzieningen in de buurt, is dit een ideale woning voor wie op zoek is naar een praktische en comfortabele woonomgeving.

INDELING: zie plan bij downloads:
Ondergronds: 2 ruime kelders met elektriciteitsaansluiting: 9 en 10m².
Gelijkvloers (achteraan het gebouw: 1 overdekte autostaanplaats en een garagebox (elektrische poort, elektriciteitsaansluiting - 21 m²)
2e verdieping: appartement: inkomhal met vestiairekasten, apart toilet, 2 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkasten en badkamer met inloopdouche en lavabo. Leefruimte met balkon en ingerichte keuken (met balkon). Aangrenzend berging met aansluiting wasmachine/droogkast.

DIVERSEN:
Centrale verwarming van het gebouw op stookolie. Individuele tellers voor water en elektriciteit. Dubbel HR-glas (geplaatst 2016). Airco in de leefruimte en de keuken (unit op balkon aan de keuken). Laminaat. Parlofoon. Inclusief raamdecoratie.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Vergund. Gelegen in woongebied, niet in een verkaveling.
Geen voorkooprecht en geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Watertoets: P/G: A.