Verkocht

Beschrijving

! IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK ! Hou je van rust, onthaasten en volmaakte privacy? Dan is dit exclusieve landhuis met parktuin en bos zeker het overwegen waard.
Volledig energetisch gerenoveerd tot label A op een domein van 1,3 ha, met een bewoonbare oppervlakte van 360 m². Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan energiezuinigheid, lichtinval, comfort en veiligheid en er werd gewerkt met de beste materialen. Op het gelijkvloers bevinden zich de leefruimtes: living met open super ingerichte keuken, 5 ruime slaapkamers, 3 badkamers, berging en wasplaats met alle technieken. Op de verdieping bevinden zich de ontspanningsruimtes (atelier, speelzaal, fitness, bibliotheek), een grote bureauruimte en een bergzolder. Van uit alle ruimtes is er riant zicht op de groene omgeving.
Buiten is er nog een zonneterras, zwembad en hottub en de onderhoudsvriendelijke parktuin en dierenweide. De woning is voorzien van inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking en nog veel meer snufjes die het leven aangenamer en veiliger maken. En de 36 zonnepanelen (14 kWp) zorgen voor goedkope stroom.
Bijgebouwen: carport en tuinberging zijn vergund. Gunstige ligging met goede verbindingsmogelijkheden naar Mechelen en Kampenhout/Leuven/Brussel. Vrij beroep zeker mogelijk. Watertoets: P en G score: A.

INDELING: zie plannen bij downloads
Ondergronds: kruipkelder (h: ± 1,20 m)
GV: Inkomhal, berging met doorgang naar tuin. Leefruimte met open keuken, ingericht met alle toestellen (60,45 m²). Hal met toilet en vestiaire. Wasplaats met alle technieken. Ruime slaapkamer (21 m²) met ensuite badkamer 1 (douche, toilet, lavabo). Badkamer 2 (douche, toilet, dubbele lavabo), Slaapkamer 2, 3 en 4. Slaapkamer 5 met dressing en ensuite badkamer 3 (douche; toilet en dubbele lavabo). Trap naar V1.
V1: fitnessruimte, atelier, speelzaal, bibliotheek en een bergzolder (totaal ca 140 m²)
Buiten: zonneterras, zwembad, jacuzzi, carport (35 m²) en ruime tuinberging (70 m²).

TECHNIEKEN: zie fiche bij downloads

KADASTRAAL: zie percelenplan bij downloads

WETTELIJKE VERPLICHTE VERMELDINGEN:
Bestemming: agrarisch gebied / Vergunning: JA / Verkaveling: NEEN / Voorkooprecht: De Vlaamse waterweg / Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Watertoets: P en G score: A / niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.