Haacht, Keerbergsesteenweg 74
542 500 euro

Beschrijving

Dit prachtige landhuis in Haacht is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een vleugje luxe. De open bebouwing is gelegen op een perceel van 15a 62 ca en beschikt over een mooie tuin met vijver en een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven.
Het huis, gebouwd in 1979 werd in 2007 grotendeels gerenoveerd in een rustieke stijl en telt maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers, wat ideaal is voor later of kan dienen voor een vrij beroep. De bewoonbare oppervlakte van 210 m² biedt voldoende ruimte voor iedereen. Bovendien zijn er goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer naar Haacht en Keerbergen. Achteraan het perceel is er een doorgang naar het aanpalende natuurgebied waar je uren kan wandelen en fietsen en genieten van de natuur.
Qua voorzieningen is dit landhuis van alle gemakken voorzien. Zo is er een ruime badkamer, 2 toiletten, een leefruimte met open haard, een garage met wasruimte en een bergzolder. Tevens een alarminstallatie, een hemelwaterreservoir, een septische put en een waterontharder. De EPC-waarde van 327 en het energielabel D tonen aan dat het huis ook op vlak van energiezuinigheid goed scoort.
De tuin is zodanig georiënteerd waardoor je op elk moment van de dag zowel van zon als van schaduw kunt genieten. Daarnaast zijn er 5 parkeerplaatsen mogelijk op de oprit.
Nog niet voldoende? Wel dan hebben we nog de uitgewerkte architecten plannen voor een mogelijke verbouwing ter beschikking (inbegrepen in de vraagprijs). Dit is een buitenkansje voor snelle beslissers.

INDELING: zie plan bij downloads.
Kelderverdieping: wijnkelder en kruipkelder onder de ganse woning (h: 1,50m).
GV: Centrale inkomhal met trap naar verdieping en toegang tot apart toilet, badkamer (ligbad, inloopdouche, lavabo in antiek meubel), slaapkamer 1 (± 15 m²) ook geschikt als bureel of voor vrij beroep, volledig uitgeruste leefkeuken met alle recente toestellen (luxueuze afwerking), leefruimte met eetplaats en salon met open haard. Verder de ruime garage (± 25 m²) met was- en stookplaats en toegang tot kruipkelder. Zowel vanuit keuken, leefruimte als garage, is er een directe toegang tot terras en tuin. In de keuken is er nog een voorraadkast onder de trap.
V1: Overloop, nachthal met ruime ingemaakte kasten, drie slaapkamers, berging, en apart toilet.
Buiten: Oprit in kasseien, overdekte inkom, tuinberging, 2 terrassen en aangelegde tuin met gazon, speeltuigen, aanplantingen en een vijver met zonneterras. Achteraan het perceel is er toegang tot het achterliggend natuurgebied (Heerlyckheid van Roost met speeltuin en Antitankgracht met wandelroutes) en nog een garagebox, bereikbaar via Wilde Heide.

DIVERSEN:
Vloeren: keramische tegels, parket en oude tegels. CV op gas met HR-condenserende ketel. Waterontharder. Alarm met sirene. Laadpaal. De woning wordt verkocht inclusief alle raamdecoratie. Perceel is volledig omheind.
De eigenaar heeft reeds plannen laten maken voor een verbouwing van de woning. Deze zijn ter inzage in het kantoor of tijdens de bezichtiging.

WETTELIJKE STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
De woning is vergund en ligt in een woongebied met landelijk karakter en in een verkaveling. Er is geen voorkooprecht en er zijn geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Watertoets: P en G score: A. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.
Er is een erfdienstbaarheid van doorgang op een klein stukje terrein achteraan het perceel, buiten de omheining (zie kadaster bij downloads).

Algemene gegevens

Adres:Keerbergsesteenweg 74
Haacht
Referentie:23/6099
Vraagprijs:€ 542.500
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:15,62 are
Perceelbreedte:20 m
Bewoonbare opp.:210 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1978
Renovatiejaar:2007
Gevelbreedte:8 m
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4 (15 m², 17 m², 12 m², 15 m²)
Badkamers:Ja
WC:2
Woonkamer:48 m²
Keuken:16 m², Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Zolder:Ja
Terras:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage Types:Inpandig, Parkeerplaats
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:2

Comfort

Service:Hemelwaterreservoir, Septische put, Waterontharder
Veiligheid:Alarminstallatie (sirene)
Raamwerk:Hardhout
Fundering:Kruipkelder
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:Open haard, Condensatieketel, Hoogrendementsketel, Aardgas - (2014 - HR-top)
Alarm:Ja

In de buurt

winkels
scholen
restaurants
Bakkerij

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Meer info?
Contacteer ons

Uw gegevens


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website