Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE / COMPROMIS IN OPMAAK - Deze standaard open bebouwing in Haacht (BJ 1964) is een ideale woning voor wie op zoek is naar een ruime en goed gelegen woning. Gelegen op een perceel van 5a 17 met een toegang langs achter biedt dit vele mogelijkheden. Er is een bewoonbare oppervlakte van ± 145 m² en heeft bijkomend een garage en een grote berging achteraan de woning.
De woning heeft o.a. 3 slaapkamers en een badkamer boven en beneden zijn er 3 ruime plaatsen en een niet ingerichte keuken in de achterbouw. Op het perceel zijn er nog 3 parkeerplaatsen. De tuin is gericht op het zuidwesten.
Goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer. Mits een grondige renovatie kan dit een praktische en comfortabele gezinswoning worden. Kortom, dit is een woning met veel potentieel.
EPC is label F en is dus onderhevig aan de renovatieverplichting. Hiervoor zijn premies voorzien. Voor meer info: Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

INDELING: zie plan bij downloads
Ondergronds: Kelder: ± 9,2 m² - hoogte: 2m
Gelijkvloers: Inkomhal, rechts 2 aaneensluitende plaatsen die grenzen aan een derde plaats. Verder brengt een sas ons naar de achterbouw met toilet en de vroegere keuken met wasplaats (niet ingericht).
Verdieping: Nachthal, 3 slaapkamers (16, 16 en 12,5 m²), badkamer met bad, lavabo en 2e toilet. Luik naar zolder.
Onder dak: bergzolder.
Apart: Garage en een grote berging. Oprit naar de garage in dolomiet. Achtertuin en zijtuin.

DIVERSEN:
Verwarming op elektriciteit met accumulerende kachels. Ramen in hout met enkel glas. Het perceel is ook bereikbaar via de Dennenweg wat extra mogelijkheden biedt.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Gelegen in woongebied, niet in een verkaveling. Geen voorkooprecht en geen gerechtelijke maatregelen opgelegd. De woning is vergund.
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. Watertoets: P en G score: A.